Post by coodetelbookcbe on Feb 8, 2022 0:30:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti visus ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Gun 3D - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Šis žaidimas yra puikus, bet ginklai yra nesąžiningi, kad kai kas nors turi geriausią ginklą, jis jį sugadina kitai komandai.
Kai norėjau jį atnaujinti, atnaujinau, o prisijungęs pamečiau visus ginklus
Man patinka žaidimas. „Battle Royale“ žaidimo režimą reikia patobulinti. Ir galbūt pradėk galvoti apie velykinių kiaušinių ar LTM pridėjimą. Galbūt pradėkite galvoti apie vibraciją ir geresnius vaizdo efektus. Galbūt pridėti sezoninių naujinių ir piktogramų apvalkalo. Ir sumažinkite žalą, kurią darote nuodingomis dujomis. Galbūt pridėkite vartojimo reikmenų ar gėrimų, kad pasveiktumėte. Ir galbūt pridėkite NPC, su kuriais galite pasikalbėti. Ir galbūt pridėkite jaustukų ar jaustukų arba bendravimo su priešais būdą. Ir sukurkite žaidimo režimą, kuriame būtų tokio pat lygio žmonių kaip jūs.
Epas žaidimas! Taip pat turėtumėte nemokamai jį pateikti „Steam“ ir „Consoles“!
Neblogai
labai. įdomus
Mano pažanga vis dingsta! Sutaisyti tai!
Kodėl laimingajame režime jis neveikia??
Geras zaidas normaliai sunkus
Padarykite ką nors kita 4 pasaulio kampanijoje, nes negaliu praeiti parkūro, todėl palengvinkite arba skirkite begalybės laiko
Šis žaidimas yra tikrai smagus žaidimas ir man jis labai patinka, bet pasiekus maksimalų lygį (65) pasidaro nuobodu. Galite tiesiog šlifuoti monetas, brangakmenius, trofėjus ir dar daug daugiau, bet tai darosi visada nuobodu. ,. Taigi, prašome kūrėjų, padarykite arba pridėkite ką nors taip, kaip pridėjote veteranų skrynią, kad galėtumėte pasiekti, kad aukščiausio lygio žaidėjai nenuobodžiautų ir toliau mėgautųsi šiuo žaidimu.
Pastaruoju metu mano žaidimo patirtis kelis mėnesius smunka žemyn. Visi šlamštą siunčia labai OP ginklais, kuriems nereikia tikslo, palyginti su ginklais kituose žaidimuose. Be to, mačiau, kad kai kurie žaidėjai yra labai toksiški, taip pat siunčia šlamštą į minėtus ginklus, o šiems ginklams reikia nerfų. Ir aš esu 65 lygio ir šiame žaidime daug šlifuoju. Tačiau jei žaidime dominuojantys ginklai būtų sugadinti, patirtis būtų 1000 kartų geresnė. Dėl šių ginklų pradedu galvoti apie mesti rūkyti.
Prisiveisę įvairių hackerių... 😢😢😢Deja, seniau toks geras žaidimas buvo...
Ankstesnė versija buvo geresnė dabar tai nesamonė nesisiūskit nepatariu
Linksma, bet vėlavimas ir skelbimai mane liūdina
Per visą iki šiol gyvenimą dažnai žaidžiau šį žaidimą. Ankstyvosios dienos buvo puikios, žaidimas buvo įdomus ir beveik nebuvo p2w. Bėgant laikui, žaidimas vis labiau skundžiasi naujesniais žaidėjais. Esant dabartinei būsenai, manau, kad tikrai galima žaisti, bet neverta daugiau nei 3 žvaigždučių dėl to, kaip dabar yra p2w.Jei norite išleisti pinigus šiam žaidimui, tai gali būti smagiau, bet jei nesate, būkite pasirengę ilgai ir erzinantiems šlifavimui beveik bet kuriuo metu, kai norite išleisti monetas / brangakmenius.
ŠIS ŽAIDIMAS YRA TAIP MOKESTAS
Rilisolf jūs tiesiog padarėte žaidimą blogą, bet dabar jis tiesiog nėra žaidžiamas.
Negaliu išsiųsti ar priimti kvietimo draugauti, žinoma, jei tai tik aš, bet, be to, tai gerai.
Geras žaidimas, bet kai aš įsilaužiau į žaidimą ir aš vis dar užblokavau, leiskite man naudoti hacks (unlimited ammo) please no ban me/ geras žaidimas bet, kaip aš nusicheatinau žaidimą ir užbanino mane ir dabar dar esu duos ban
Castle Crush:Epic Battle Παιχνίδια στρατηγικής bupo
!!!Gedimas!!! yra klaida, nes ji pašalina jūsų monetas ir tai tikrai mane užklumpa, kai šlifuoju. Kartą dalyvavau žaidime ir turėjau 288 monetas, o po žaidimo turėjau 268, iš viso pamečiau 20 monetų. Taigi, ačiū, ištaisykite šią klaidą. 😠
Šis žaidimas man patiko maždaug prieš metus, kol pasirodė naujas atnaujinimas. Ne tik man, bet ir daugeliui žmonių sunku neatsilikti nuo turnyrų, prašau, pataisykite, kad būtų taip, kaip buvo anksčiau.
galiu atsisiųsti į nešiojamąjį kompiuterį, bet vos galiu ką nors padaryti, nes nepalaikomas kompiuteris ar nešiojamasis kompiuteris, kaip, pavyzdžiui, bičiulis, jei tai galima įdiegti, kodėl jis nesuderinamas su nešiojamuoju ar asmeniniu kompiuteriu, kurį mėgau.
Nieko gero neidomu
Tai įdomus žaidimas, bet žinokite, jei tai yra klaida ar tiesiog kažkas negerai mano telefone, bet aš žaidžiau pastarąsias kelias dienas ir dabar jis veiks maždaug minutę, tada visiškai užšals, o po maždaug 3 minučių sugenda... Išbandžiau viską, iš naujo paleidau telefoną, iš naujo paleidau programą, atnaujinau, nes buvo atnaujinimas, bet niekas neveikia... jis tiesiog užšąla
Per berniukiskas
Nusipirkau ir sumokėjau 15,99 už sūnų. Iki šiol brangakmenių negavau. Praėjo beveik 12 valandų.
Man patinka šis žaidimas, bet jis vis užstringa, kai bandau jį įkelti ir turiu naują Samsung 21. Apmaudu, pataisykite tai
Ar galite padaryti tai, kad galėtumėte ištrinti savo pažangą savo account.please.tai būtų nuostabu
Nesąžiningos rungtynės ir man nepatinka nauja turnyrų sistema. Visi mano galingi ginklai yra apriboti ir kūrėjai nežino, kurie ginklai yra tikroviški, o kurie ne. Man geriau, jei jie nieko neriboja.
Turėjau daug brangakmenių ir monetų, bet kai pašalinau ir norėjau jį grąžinti, jo nebėra, todėl už tai buvo 2 žvaigždutės
Toks smagus žaidimas. Žaidžiu nuo tada, kai pasirodė, ir niekada nenuobodžiavo. Visiškai rekomenduoju
Kietai
buvau istrynes sita zaida ir vel atsisiunciau mano akaunto neber o turejau dahuja sautuvu dauk leveliu... nors padarykit kad galetumem prisijunkt prie savo akunto ir vel nes dabar nesamone...
Nekenčiu šio žaidimo, vis gaunu reklamas ir net negaliu žaisti