Post by coodetelbookcbe on Feb 8, 2022 0:33:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda poveča zlato ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
Mogoče je mal dolgočasna.Ampak drgač pa dobra!
To je dobra igra za ljudi, otroke in velike otroke
Nekaj je narobe s Happy Connect. Ko igrate, vas to razbije. Še vedno dobite svoj denar, vendar se preprosto ustavi.
TUKAJ LAHKO IZVESTE MARSIKAJ O MOBILNIH IGRAH. CSR RACING REAL RACING 3 HILL CLIMB RACING TEMPLE RUN 2 SUBWAY SURFERS MY TALKING TOM POU COLOUR SWITCH
Prosim, popravi to igro, ne morem dobiti nazaj svojega napredka, bil sem na nivoju 60, imel sem veliko stvari, imel sem na stotine diamantov, večkrat sem izbrisal to aplikacijo in svoj napredek sem dobil nazaj do zdaj sem izbrisal veliko slik, samo da bi izvedel svoje napredka ni več, te slike so bile izbrisane iz mojega oblaka, ne morem jih dobiti nazaj
Mal prehitr zrase
O njegovih oči je en človek 😱😱😱😱
Aplikacija "Moj govorni Tom"
Na splošno je igra dobra 👍, vendar je dražeč 😒 zvok kot uefo, kadar koli kliknemo na različne stvari v hiši in tudi na Talking Tom(cat), Outfit 7 bi moral to preučiti
Igra je dobra.
Res sem razočaran "Všeč mi je bila ta igra, vendar je moj najljubši del odpadel" običajno bi lahko obiskali druge mačke in si odpreli skrinjo, da bi zaslužili kovance, zdaj ni več" in ko poskušam kupiti hrano, igra zamrzne.
To je tako dobra igra, da uživam v tej igri, ko je moje razpoloženje uničeno, zato jo igram za svoje sveže razpoloženje
Všeč mi je ta aplikacija. Uživam v nakupovanju, da govorim. Tom ga je kopal, vse druge stvari je tako, kot da bi videl otroka, a najpogosteje pride do točke, ko se vedno ulije, zato jo moram zapreti. Ali lahko odpravite težave, prosim
Kaj je igra. Neverjetno Čudovito Lepo JoyFull. Pohvale za to igro so manjše. Nobene pritožbe od mene. Prosim, naredite še eno igro (moj tom3). Zelo sem navdušen nad mytom3. Hvala...❤️❤️
Slabo moj brat skos tecanri da hoce igrat zato je ne bom nalozu da mam lahko kaj telefon za sebe
A so res hekrji
nekatere igre niso prišle. zato dajem dve zvezdici
Prevec zauzame
ni združljiv s tablico sky
toliko oglasov
Je zabavna igra. Predolgo spi Tom, premalo iger je, preveč dela je z njim.
Všeč mi je ta igra, vendar ima težavo, da se, ko jo prenesemo na drug mobilni telefon, začne od stopnje 1, zato naredite nekaj, da jo lahko povežemo z goooglom ali facebookom, tako da se začne tam, kjer zapustimo
My Talking Tom Kasual bkny
Nisem ga še igral, vendar mislim, da je to isto kot moja govoreča angela. Iste izkušnje in sreča, ki sem si jih vedno želela v življenju. Navsezadnje sem tako navdušen nad igranjem te igre. Počutim se, kot da razvajam svojega otroka, čeprav nimam otroka. 🤗.Res! Ljudje iščejo srečo na različne načine
CARSKAAAAAA IGRCA
Spomnim se, da je bila ta igra veliko boljša. Brez dodajanja!!!!!!!! Teh oglasov je preveč in tako moteče, da dodaš vsakih deset sekund!🙄🙄
Še kr
Ta igra je fajna my talking angela pa ne ker je v uceh človek ki te gleda in sprašuje kje si doma pa kok ti je ime itd.če ne verjamete poglejte na you tube ali pa na google če imate facebook napiste talking angela eyes in so slike na koncu je slika od onga ko je bio v oceh.raj si naložte toma kot angelo.ena je trugačna ona ko te sprašuje je grozna
Tako gnusna aplikacija vedno prikazuje oglaševanje
Download My Talking Angela APK latest version by Outfit7 Limited - Fastest - Free - Safe for android devices. naredite angelo svojo zelo zvezdo z modo,
To igro sem imel prvotno nameščeno na telefonu, vendar sem v bistvu kupil vse v njej in igra je postala dolgočasna, zato sem jo odstranil. Zato sem ponovno namestil igro, da bi videl, kaj je novega, a ko sem poskušal obnoviti svojo prejšnjo igro, se ni obnovila. Ne začnem znova, ko sem dosegel stopnjo 40. Svojo igro sem obnovil, tako da ni razloga, da ne bi obnovila moje stare igre. Nesrečen. Odstranjeno.
Lepo oglaševana igra, ki sem jo že kdaj videl. Tudi če dolgo zadenemo pujsa, dobimo samo oglas, da odklenemo nagrado. Sovražim to igro, ker dandanes nimajo skrbi za uporabnike.
No, to igro igram že približno 4 leta, včasih je bila moja najljubša in pravim, da je bila, ker je zadnjih nekaj mesecev niti ne morem igrati, ker nenehno zamika, zamrzne in se nenehno zapira in vidim iz drugih mnenj, da se to dogaja tudi veliko ljudem, vi pa se izdelovalci ne odzivate na ljudi ali se zdi, kot da celo poskušate odpraviti te težave!!! Tako zelo žalostno!!! Oh in rad bi lahko odgovoril nekaterim neumnim ljudem, ki puščajo neumne ocene 😕😕😕
... Zile , Samsung Hladilnik , Polnilec , Crypto 365 , My Brilliant , Anini ... Marko Vozelj , Talking Tom , Program , Silvestrovanje , Ff u
Res je carska
Ni uredu
Ta igra mi ni všeč >
🐎🐎🐎🐎🐎
Igra My Talking Tom za Android se od Tamagotchija razlikuje po odsotnosti stalnih opomnikov. S Tomom se lahko igraš, ko imaš čas, ne takrat, ko on želi.
Prevec vse stane nej bo vse pod 300
Pixel Gun 3D - Battle Royale कार्रवाई wcwb
Prenesite moj govoreči tom na lenovo. Moja glasnost ...
Ta igra je tako zabavna, da je neverjetna. Prebral jo bom 10/10, lahko skrbiš zanjo kot za svojega hišnega ljubljenčka in moj najljubši del je, ko govori karkoli rečeš 1000 od 1000
Igra je dobra, vendar je preveč oglasov. V vseh igrah dajejo oglase, vendar je ta preobremenjena z oglasi. Ampak še vedno je dobra igra z nogami.
Prenesite polno različico Tom cat za android. Moj Talking Tom ...
My Talking Tom कैज़ुअल गेम fwtm
GAL.
Mu Talking Angela je boljša
Samo Login | Talking Friends Wiki
Spet preveč oglasov! Še ena pritožba, ker se nikoli ne spremeni, je ista, oh, kliknite na to, da dobite kot 1 dragulj! vendar morate uporabiti AD.
Vseč im je.
Sticker by Lidl Slovenija for iOS & Android | GIPHY