Post by coodetelbookcbe on Feb 8, 2022 0:36:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк золото ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
Я грав у цю гру в основному з моменту її створення, спостерігаючи, як вона прогресує протягом реальних років, і я можу сказати з упевненістю... ця гра пройшла шлях від приємної та простої мобільної RPG до гнійної купи огидного сміття . У зв’язку з тим, що монстри постійно зазнають потужності, нова механіка ламає гру навпіл і повна відсутність турботи розробників про буквально будь-якого шанувальника гри, Monster Legends, на мій погляд, абсолютно неможлива в її нинішньому стані.
Monster Legends Strategi ylga
Cooking Joy 2 Simulasyon eegz
У мене був сейв, який був дуже хорошим на рівні 50, я думаю, і раптом він поставив мене на рівень 7 майже без жодного з моїх монстрів 😡
Дуже класна
Поки що я добре проводжу час, граючи в гру. По-перше, не обов'язково бути p2p. Поки ви граєте, ви можете не тільки не відставати, але й домінувати як f2p. По-друге, битви веселі та захоплюючі, з приголомшливою графікою як у битві, так і на вашому острові. І нарешті, колекція доступних монстрів неймовірно велика і різноманітна. Маючи на вибір понад 900 унікальних створінь, я переглядаю їх і читаю кожне з їхніх унікальних описів і передісторій. Чудова гра.
Ця гра така весела, і мені подобається подія на YouTube, що ви можете отримати монстрів YouTube, і я намагаюся отримати їх усіх
Це хороша гра, але завдання брехні, дай мені мої 12 000 дорогоцінних каменів, я виконав 2 твої фальшиві завдання і чекав 3 дні Я хочу, щоб мої дорогоцінні камені, а не легенди про монстрів
Гра не плохая ,но погано, що не можливо приєднатися до команди постійно писати, що команда укомплектована, хоча так видно, що можна додати пару людей. Я плохо что нельзя в подарок послать чудища друзьям
Розробники будь ласка, додайте, наприклад, більше з помідорів урівні додайте роз-у-раз їжу
Зламаний monster legends багато грошей
я вас так кохаю
Гра занадто проста. Мені сподобалася стара версія, особливо спрайти. До речі, вона нагороджує вас щохвилини 20 новими монстрами, якщо ви можете додати функцію старих предметів і кнопку для перемикання спрайтів, це буде огляд на 5 зірок, дякую
хотілося б, щоб острови були більшими для моєї кімнати, щоб помістити середовище проживання. Через деякий час стає нудно. Висиджувати яйця дуже довго, коли дихання дуже коротке. Існують події розмноження, але чи має сенс, коли ви не можете їх зловити, щоб вилупитися 3 дні, а дихання займає кілька годин? Ця частина взагалі не має сенсу. Навіщо проводити племінну подію, коли ви не можете вилуплювати яйця до 3 днів потому, коли ви підвищите рівень, ви не отримаєте дійсно нічого, щоб захоплюватися, щоб продовжувати грати.
Топ просто топ
Сватання в цій грі жахливі мої монстри рівня 25 просто повинні були битися з командою монстрів рівня 100 Dc краще
Це дуже хороша гра, але я ставив їй чотири зірки до кожного разу, коли я входжу в гру, вона просто вибиває мене з усього цього разом
НАВІТЬ НЕ ТРУДИТЬСЯ! Гра зіпсована. Розробники зробили події неможливими, зруйнували війну, підземелля і навіть ваші події, які раніше були веселими. Абсолютно немає сенсу навіть грати. Коли я починав 3 роки тому, я не міг припинити грати. Тепер я маю 103 рівень і мені нудно від того, що вони зробили з грою. Якби я хотів вирощувати тільки зернові культури, я б грав у Farmville.
Як перейменувати Wild Rift в Leage of Legends - Parada ...
Досить хороша гра без додавання, єдине дратує те, що є багато очікування, але крім цієї досить гарної гри.
Я грав у цю гру роками, і кожне оновлення повільно відштовхувало мене все більше і більше. Так багато систем у цій грі стають все більше зламаними, і гра стала пеклом Pay to Win. Гравці Free to Play потрапляють у смішно гірші ситуації, оскільки розробники продовжують збільшувати розрив. Причина, чому я не ставлю 1 зірку, полягає в тому, що мені подобається, якою була ця гра, і сподіваюся, що колись вона повернеться. Просто... виправте це.
Це дуже весело, але я просто хочу, щоб був спосіб скасувати ваше висиджування, щоб ви могли покласти ще одне яйце в інкубаційний цех, інакше 10/10
Так що це хороша гра. Але нещодавно він почав зависати, коли я його відкриваю. Якби ви могли допомогти мені з цією проблемою, було б краще. Або принаймні скажіть мені, чи видалення та повторне встановлення призведе до видалення прогресу
Чому мені подобається ця гра, тому що вона наповнена монстрами, і ви можете вибрати своє майстерне ім’я, і це такі круті монстри. Ви можете розблокувати багато-багато типів монстрів, їх так багато, що я навіть не можу порахувати, тому я пропоную цю гру, тому що це так весело 😊
Monster legends чіти - Як зробити
це досить хороша гра, мені просто не подобається, як довго вам доведеться чекати, щоб вивести монстрів, але в цілому вона хороша
Monster Legends Strategi lvdc
Мені подобається це, це чудовий спосіб грати, і ви можете дуже легко отримати монстрів.
Основні проблеми, які я бачу в цій грі, — це аспекти оплати за перемогу, оскільки якщо ви використовуєте гроші, ви отримуєте дуже високий приріст. Інша проблема полягає в аспекті зменшення балансу між часом від додавання монстрів, міфи чи легенди просто знищують інших легендарних персонажів старше 6 місяців. Останнім питанням є невелике різноманіття рідкісних речей, через що звичайні, незвичайні, рідкісні та епоси відчуваються безглуздими. Особливо те, що легенд більше за все інше.
Я люблю гру. Грав давно. Але з одним з останніх оновлень ви додали всі додаткові додатки. Це неймовірно дратує. Будь ласка, виправте це.
( ͡° ͜ʖ ͡°)︻̷┻̿═━一-
Раніше я думав, що це найкраща гра в світі, і грав у неї без перерви 2 роки. Я любив гру, поки не з’явилися міфи. Раптом легендарні виявилися марними, і весь час, який я проводив, вишукуючи легендарів і не поспішаючи, був даремним, але це лише моя думка. Але якщо ви новачок у грі, будь ласка, завантажте її та принаймні спробуйте. Це одна з найкращих ігор, і я не хочу відмовляти людей грати у чудову гру.
Іноді це дратує очікування, щоб отримати їжу та витривалість, але в іншому це хороша гра.
Ох, я завантажував і грав до певної точки лише для того, щоб отримати ігрові винагороди з іншого додатка, яким я регулярно користуюся. Це не та гра, в яку я особисто грав би зазвичай, тому я не можу оцінити її. Графіка та ігровий процес мене не вразили, і навіть якщо я збираюся грати в гру такого характеру, то це не буде. На мій смак трохи спрощено.
Нічого страшного. Якась повільна гра, особливо якщо ви нічого не купуєте. У мене закінчилося все, щоб зробити 10 хвилин гри, а потім просто зачекайте до наступного дня, щоб грати ще 10 хвилин, перш ніж у вас закінчиться все, що потрібно зробити знову. Можливо, найближчим часом буде видалено.
Monster Legends حکمت عملی wtd
1... Одна зірка... Як тільки я встановив його сьогодні вранці. Я дотримувався інструкцій з підручника... Грав усі 7 хвилин і виводив монстра, якому знадобиться 21 година, щоб закінчити розмноження, і ХТО ЗНАЄ, СКОЛЬКИ ЦЕ ДОВОГО ТРІБНЕ ВИЛЮДИТИСЯ... Тож... Я повинен повернутися завтра ? І дозвольте вам засипати мене ще рекламою покупок? Тепер я згадую, чому я кинув це в перший раз... Це гірше, ніж місто Драконів.
У мене то самое захажу в театр і все вилетило
Па
Онлайн
Дуже класна чотка грайте сама цікава гра
Ну таке таке.
Класс!! 👌🤜🤛