Post by coodetelbookcbe on Feb 8, 2022 0:46:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečná výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Tato hra je Velká proto, že je tam jen jedna
Hraju asi 6 měsíců a skate irl. Je to ftp, má skvělou grafiku, velmi snadno se s ním jezdí a dělá triky, ale je to velmi technické, například se musíte naučit švihnout a pop 360 flip, jinak selžete. Je to velmi realistické. Zvuk je příjemný na poslech, věci jako cvaknutí desky nebo provedení noseslide jsou tak dobře provedené (se zvukem), můžete si svou desku přizpůsobit, jak postupujete. Nejlepší a realističtější skate hra, která existuje.
Je to velmi dobrá hra. Je však obrovská škoda, že pro plnohodnotný zážitek si musíte zaplatit za všechny ostatní mapy. Vím, že musíte vydělávat peníze, ale tohle není nejlepší způsob, jak toho dosáhnout. Měli byste hráčům umožnit přístup ke všem mapám, možná to udělat tak, že budete muset zaplatit za nějaký prémiový průkaz nebo něco podobného, abyste odemkli všechny splnitelné výzvy/příslušenství pro váš skateboard.
Touchgrind Skate 2 Esportes cbuk
Mil návodu a ani se zahrát nemůžu
Hru miluji, ale osobně si myslím, že by bylo skvělým nápadem přidat do výukové možnosti, jak udělat převrácení natvrdo, nemožné a nemožné, do části učení.
Nevim jak se ro spousti pomoste mi pls
Je to dobrá hra, ale nenávidím, že musíte platit za jiné páky a myslím, že by tam mělo být něco jako hra zdarma a můžete si dělat, co chcete, aniž byste se museli starat o čas.
Nejlepší mobilní skate hra tečka. Ovládání je to nejlepší, co může být na mobilním formátu, super zábavné mapy, strávil jsem hodiny jen vyhazováním triků a zkoušením linek. Přišel jsem na to, jak dělat neimplementované triky, jako je klepání na desku s manuály, a otočení obrazovky uprostřed varial flip je backside flip, a všechny ostatní varianty. 10/10
Dávám mu tři hvězdičky, protože Tre flipy a dokonce kickflipy jsou opravdu těžké, protože board se otáčí nerealisticky pomalu a grindy se těžko drží.
Ovládání je na nic
Nej
To je taková píčovina je to za la givani a vubect to nejede ta krávoviny
Touchgrind Skate 2. (zdarma + IAP). Mohli byste zúžit oči na takzvaný „realismus“ v mobilních sportovních titulech, protože to obvykle znamená
má to něco do sebe
Hra je velmi návyková a zábavná, moje jediná nevýhoda je, že po 15-25 minutách se vám začnou zavírat a bolet prsty. Doporučil bych to, ale nepoužívejte příliš dlouho.👍
Touchgrind Skate 2 Esportes cbuk
TOTO NENÍ RECENZE TOHLE POTŘEBA HRY ok, takže všichni nenávidí skutečnost, že jediný jiný způsob, jak získat nové mapy, je KOUPIT si je, co chceme, je způsob, jak získat další mapy, například splnit všechny výzvy nebo mít nějakou dobu jsem tam bruslil, ale pokud se NEZMĚNÍ, stovky nás uživatelů budou velmi zklamané a vím, že mluvím za mnoho lidí, ale každý, kdo souhlasí, cituje POTŘEBUJEME ZMĚNU!!!!! na konci jejich komentáře/recenze prosím všechny.
Touchgrind Skate 2 İdman ypic
彩金捕魚-Jackpot Fishing Аркаде wux
Proč je to vůbec hra, ovládání je naprosto nesmyslné! Pokud omylem silně zatlačíte na ovládací prvky, převrátí vaši desku! Navíc stěží umíte nějaké triky! Tohle je ten nejhloupější kus psího hovínka všech dob!!! True Skate od TriAxis je mnohem lepší!!!!!!!! Nestahovat! Dal bych tomu nulové hodnocení hvězd, kdybych mohl!!!!!!
Uživatelské rozhraní je příliš malé a já mám obrovské ruce, takže je nemožné hrát tuto hru a moje prsty musely být přitlačeny k sobě do té míry, že by se z nich udělaly puchýře. prosím přidejte možnost velkých rukou, abych mohl hrát tuto hru, která upřímně vypadá zábavně.
Pravděpodobně 1 oblast je v pořádku, zbytek je zatemněný stíny, které jsou špatně vidět a jsou přeplněné. Triky jsou zábavné a ovládání v pořádku. Nové úrovně přidané jsou oddělené, zdvojnásobí až ztrojnásobí cenu hry. Přepínač a fakie jsou hloupé, když znovu nasadíte prsty, okamžitě se vrátíte k jízdě vpřed. Mohlo by to být opravdu dobré, jen jednoduché věci to zklamou.
Nedá se ovládat
úžasná hra zdarma
Je to super hra!!!!!!!!
Jeto super hra
Hra samotná je opravdu zábavná, ale přál bych si, aby existovalo více míst, kde se dá hrát zdarma. (Pokud nezaplatíte, budete moci hrát pouze na 1 místě „My Backyard“)
Dobrá hra jen ty reklamy😞
Hra sama o sobě je dobrá, ale nevím, jak správně kombinovat kombinace. Udělám to správně, abych udělal ollie a pak to jen oživí přední polovinu paluby
Nejde to, ovládat jakej šulin tohle vimislel:@
Blbá ovladatelnost
Je těžké dostat prstem na správnou část hrací desky, abyste mohli jít vpřed.
Touchgrind Skate 2 İdman ypic
tato hra se mi opravdu líbí, ale to, kolik musíte zaplatit, abyste odemkli další skateparky, ji ničí. Udělejte ze hry 4–5 $ a možnost odemknout vše, spíše než hru zdarma, ale s odemknutími v hodnotě 20 $
Není to opravdu recenze, ale je tu velikonoční vajíčko, kde když na svou desku nalepíte 5 nálepek s rohlíkem v rohlíku a spustíte hru, změní se vaše deska na hotdog lol (ale dobrá hra!)
Touchgrind Skate 2 Sport svch
Touchgrind Skate 2 Sport svch
Miloval jsem tuto hru, ale nedávno se zavírala, když jsem se pokusil zahájit jam session, je to super otravné a nemohl jsem ji hrát, chci své peníze zpět!
Sledoval jsem pokyny, abych rozhýbal prkno, ale nemohl jsem nic udělat, byla by to zábava, kdyby to bylo jako opravdový skate
Kravina nejde ovládat a nebo to se vypne .