Post by coodetelbookcbe on Feb 8, 2022 0:55:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - puzzle games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - puzzle games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar generator primogemləri ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - puzzle games 2022 version ▞▞▞
Maraqlidir
Bu puzzle oyunu sizə fasilə verir. Sadəcə mənə lazım olan parçanı tapanda ekranı dondururlar və fasilə vaxtı deyirlər. Mən bunu dayandırmaq üçün bir yol tapa bilmirəm. Yeni puzzle oyunu axtarırsınız
Mən bu oyunu sevirəm, lakin hər dəfə sonuncu parçanı yerinə qoyanda o, dərhal reklam çarxına keçir! Nailiyyətinizi qiymətləndirmək və ya şəklin özünə heyran olmaq üçün sizə heç vaxt vaxt verməyin! Davam etmək üçün nə vaxt klikləyəcəyini təyin etmək olar? Bunu düzəldin və mən 5 ulduz verəcəyəm.
Sərhəd xətti oynanmaz. Əvvəllər bu oyunu çox bəyənirdim, lakin arabir olan səhvlər tez-tez olur. İndi çox yayılmış bir səhv var ki, oyunu bağlasanız və davam edən tapmacanı açsanız, onun artıq tamamlandığını görəcəksiniz. Parçaların hamısı tam mənzərəni meydana gətirən lövhədədir, lakin onların heç biri bir-birinə bağlı deyil və hətta artıq yerləşdirdikləriniz də əlaqəni kəsib. Edə biləcəyiniz yeganə şey "içəri gir" seçmək və sıfırdan başlamaqdır.
Əla vəziyyətdədir
Mən onu sevdim! Ətrafında puzzle parçaları ola bilməyən insanlar üçün super müalicəvi və daha az qarışıq tapmaca seçimi (kiçik uşaq anaları; mənim kimi)
Bu səhvlər olmasa yaxşı olardı. Siz tapmacada qalan 2 və ya 3 parçaya enirsiniz, lakin nimçədə heç bir parça qalmır. Həmçinin, mən oyuna başlamazdan əvvəl plitələrimi forma və ya rəngə görə təşkil etməyi xoşlayıram, lakin bu, bu seçimə icazə vermir. Mükəmməl Yapboz proqramım var idi, lakin telefonu sıfırladığım üçün onu tapa bilmirəm. Reklamlar həqiqətən də tez-tez açılır
Jigsaw Puzzles - पहेली गेम पहेली sjx
Arxa fonun fərqli rəngdə olmasını istərdim
Bulmacaları və onların həqiqiliyini sevirəm. Kaş ki, eyni proqramı müxtəlif cihazlarda istifadə edə biləydim.
Həddindən artıq reklam. 1 Yapboz etmək üçün 100-dən çox reklama baxmaq lazımdır.
Pis oyun deyildi, sadəcə reklamı yeyin. Bəziləri məni narahat etmir, amma bu, çox idi. Mən sildim cavab verməyə ehtiyac yoxdu.
Yaxşı oyun, amma silirəm, çünki indi hər hansı bir parçanı bağlayanda reklam görürəm. Bir az gülünc 🙄 mənim fikrimcə.
Jigsaw Puzzles - بازی پازل معمایی oex
Mən indiyə qədər yalnız 1 tapmaca hazırlamışam. Əla işlədi. Şəklin görünüşünü görmək istərdim.
Harka aaaaaaaaa amma😢çoxpis 😂🤣🤣😋🤣🤣şaka şaka gözəldi
Quebra-cabeça Quebra-cabeça wuvk
WindWings: Space Shooter არკადული kxap
Ən aşağı hissələrdən başladı. Bunun nə qədər çətin olduğunu görmək üçün irəliləyəcək
Bu olduqca asan idi, lakin eyni zamanda televizora baxmağa və tapmacanı etməyə çalışmaq yavaş idi
yaxşı
yaxşı amma beşlik deyil
Jigsaw Puzzles - puzzle games Пъзели rdgb
Çox gözəl oyundu hamıya tövsiyə edirem👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
O, heç vaxt düzgün yapışqanı əvəz etməyəcək, lakin o qədər də pis deyil.
Çox yaxşı
Jigsaw Puzzles - بازی پازل معمایی oex
Bu yaxınlarda dəyişdirilib/yenilənib. İndi parçaları müxtəlif rənglərə/hissələrə və s. ayırmaq üçün heç bir yer yoxdur. Ekranın yeganə yararlı hissəsi Yapbozun dörd küncündə yerləşir və onu parçaları çeşidləmək qeyri-mümkün edir. Son dərəcə məyusedici və tamamilə lazımsız dəyişiklik. Zəhmət olmasa köhnə versiyaya qayıdın.
Çoxlu reklam. Ən azı 25 reklama baxmadan tapmacanı həll edə bilməzsiniz. Ən azı hər 4 parçadan sonra bir.
Gözəl👍🏻💗
Bu mənim 1-ci tapmacam idi. Onun hissələrə bölünməsini xoşlamıram. Amma yenə cəhd edəcəm, bəlkə daha yaxşı olar. 4 hissədən ibarət olması yaşlı gözlər üçün parçaların daha böyük olmasına imkan verdi. Yenə də gördüyüm ən yaxşı puzzle oyunudur. təşəkkürlər. Yaxşı, tapmaca parçalarını geri qaytara bilmədiyim problemlə qarşılaşdım. Həm də hər şey yox olacaq və geri qayıtmayacaq. Mən bu oyunu sevirəm.
Həqiqətən əla oyun olan daha çox təfərrüatdan istifadə edə bilərsiniz.
Bu oyunda çoxlu əlavələr var. Hər 5 tapmaca parçası yerləşdirdiyim yeni əlavə açılır. Bu oyunu sınamazdan əvvəl digər rəyləri oxudum. Tərtibatçı bu problemi həll etdiklərini söylədi. etmədilər. Onlar həmçinin başqa rəyçiyə ayarlarda əlavə etmə seçimi olmadığını söylədilər. Bu seçim üçün 5,99 dollar olduğunu qeyd etmədilər. Daha əlavələrin olmaması üçün bu qiyməti ödəməyi məqsədəuyğun hesab etmirəm. Hər tapmacaya yalnız 2 əlavə ilə hər hansı digər Yapboz tapmacalarından istifadə edə bilərdim.
Çoxlu reklamlar bu oyunu oynamaq üçün əsl əzab yaradır.
Köhnə versiya daha yaxşıdı. Sadəcə telefonumu Moto G5 plus-dan Pixel 4a-ya təkmilləşdirdim. Köhnə versiyanı daha çox bəyəndim, çünki lövhəni hərəkət etdirib kilidləyə bilirdim, parçaları yan tərəfdən yerləşdirə və orada hissələri tikə bilirdim. Puzzles w/pts kilidini açmaq üçün gözləmək lazım deyildi. Daha yeni versiyada mən tapmacanın bir parçasına düşdüm, lakin parçanı heç yerdə tapa bilmədim. Bitirmək üçün ipucu istifadə etməli oldum, çünki parça hardasa ekrandan kənarda idi. Köhnə versiyanın elastikliyini geri qaytarın.
Oynamaq və bitirmək üçün kifayət qədər kiçik əyləncə, əylənmək üçün kifayət qədər çətin. Parçaların sayını seçin
Televiziya aparıcısı üçün məşhur birinin dediyi kimi, "Yaxşı oyun". Məncə, mükəmməllikdən uzaq deyil və əksər yaş qrupları tərəfindən başa düşülə və oynana bilər. Həqiqətən çox faydalı və yaxşı xüsusiyyətlər var, lakin mən hələ heç bir pis xüsusiyyət tapa bilməmişəm.
Jigsaw Puzzles - puzzle games Пъзели rdgb
çok güzel çok beyendim.❤👍
Afərin düzəldənə halal olsun
Mən tapmacanın həllinin istədiyiniz qədər asan və ya çətin ola biləcəyini xoşlayıram və məzmun müxtəlifliyindən həzz alıram. Təcrübəni əhəmiyyətli dərəcədə yaxşılaşdıracaq bir şey, insanın hələ işləmədiyi tapmacalara çatmaq üçün müxtəlif kateqoriyalardakı yüzlərlə tamamlanmış tapmacanın yanından keçmək və sürüşdürmək məcburiyyətində qalmadan işlənməmiş bulmacalara tez daxil olmaq seçimi olardı. Bu, həqiqətən narahatdır və görünür, bu, sadə bir həll olacaq.
Parçaların asanlıqla hərəkət etməsi yaxşıdır, onları hərəkət etdirmək üçün mübarizə aparmalı deyiləm, bunu aydın görürəm, yaxşıdır
En çooox sevdiyim oyunlardan birinde puzzle dir. Təşəkkürlər ellerinize sagliq çox gözəl oyundur 🥰
Proqramı sevirəm və artıq bir neçə aydır ki, oynayırsınız. Yeganə odur ki, mən telefonları bu yaxınlarda dəyişdim və hər şeyi yenidən başlamalı oldum. Tərtibatçılar bunu elə etməlidirlər ki, siz hesab yarada biləsiniz.