Post by coodetelbookcbe on Feb 8, 2022 0:58:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
Bu tanrı oyunudur amma əlavələr arr saxlamaq kamengdir amma mən dees oyununu sevirəm amma əlavələr stel noyengdir
Bu əla oyundur, amma mən indicə 10 dollarlıq mavi qiymətli daşlar və 10 dollarlıq bənövşəyi qiymətli daşlar və Empire paketi aldım və pulumu götürməkdən başqa mənə heç nə vermədi
bir saat çəkdim və qazandım, bu çox əyləncəlidir
yaxşı oyundur
Mən bu oyunu sevirəm və bu, ən yaxşı qala müdafiə oyunudur
Mən yeni başlayanlar paketini və sirr paketini aldım, HEÇ HEÇ oyuna aid edilməyib, fruggen rip off!!
Oyun çox yavaş və çox darıxdırıcıdır.
YÜKLƏMƏYİN!!!! Tətbiq elementlərini aldım və əslində onları almadım. Tərtibatçı ilə əlaqə saxlamağa çalışdım və cavab alınmadı! İndiyə qədər Google Play-də heç bir proqramla bağlı problem olmayıb.
Pul xərcləmədən çox çətindir👎
Yaxşıdır, amma oynamaq o qədər də asan deyil
Mikro əməliyyatlar haqqında, həmçinin niyə sizi ev heyvanları üçün ikiqat cəzalandırır, sizdən 10 bənövşəyi tələb edir VƏ topladığınız ev heyvanlarını siləcək .... uğursuzluq üçün birini və ya digərini seçin
Bu əyləncəlidir, lakin sintez funksiyası sizi bənövşəyi daş almağa təşviq etmək üçün uğursuz olmaq üçün nəzərdə tutulub. Ancaq təsvirdə deyilir ki, nə qədər çox ev heyvanı istifadə edirsinizsə, bir o qədər uğur qazanacaqsınız, lakin bu doğru deyil. Dörd və beş ulduzlu ev heyvanlarınız varsa, ən azı yarısı uğursuz olacaq. Mən jurnal saxladım. Bu, sizi almağa məcbur etmək üçün bir fırıldaqdır. GƏMİRLƏR ÜZRƏ PUL İSTƏMƏYİN. yalnız qüllələrinizi və qəhrəman bacarıqlarınızı yeniləyin.
oyunun özü əyləncəlidir, amma qalan hər şey deyil. çox iyrənc proqram. hər yerdə reklamlar. hər ekrandan sonra əlavə var. həm də oflayn oynadığınız zaman avtomatik olaraq bağlanır, çünki o zaman onlar öz reklamlarını almayacaqlar. Mağazadakı kristal təklifləri də fırıldaqdır. onların çoxunu sınadı və heç nə almadı. gözəl tətbiq. tldr bu proqram bir oyunun yan faydası ilə böyük bir əlavədir.
Oyun əladır, lakin mən bənövşəyi qiymətli daşlar satın alanda, onu uğurla ödəməyimə baxmayaraq, görünmədi.
tətbiqdaxili alışlar çox yüksəkdir! Ödəməsəniz, başqa qəhrəmanları ala bilməzsiniz! tsk2x
uh zəhmət olmasa bu oyunu yeniləyin plsss oxatanlar və yeni qüllələr kimi yeni qəhrəman əlavə edin bu oyun çox köhnədir zəhmət olmasa bu oyunu yeniləyin!😃😃
Oyunlar əslində gözəldir. Lakin proqram öz-özlüyündə mövcud tərəqqini sıfırlayacaq. Çox məyusedici. Tövsiyə olunmur.
Qəhrəmanlar çox bahalıdır
Daim donur və yüksək sayda dalğa sonsuz sınaqlarda çökür. Acer Iconia-da oynayır. Zəhmət olmasa düzəldin, sonra 5 ulduz olacaq.
Mən bu proqramdan iki dəfə satın aldım və heç vaxt heç nə almadım və reklamlarım hələ də görünür. Sökmək
Heç bir şey almayın, bu, hesabınızdan yüklənəcək və oyununuza əlavə olunmayacaq
Normal oyun, təkrarlanan oyun, lakin təkmilləşdirmə yoxdur
Uşaqlar ..... zəhmət olmasa, gözlüklə oyuna qoşulmaq üçün yeniləməyə ehtiyacımız var .... Zəhmət olmasa !!!! daha çox oyunçuya sahib olmaq üçün həm də bəzi insanlar oynamır, çünki onlar gözlüklə oyuna qoşulmurlar.... xahiş edirəm uşaqlar təşəkkür edirəm və mənə cavab yazın.
CD1-dən və indi CD2-dən mən hələ də bu oyunu oynamağı sevirəm. təşəkkürlər!
Yaxşı oyundur, amma bənövşəyi almaz əldə etmək çətindir və mən hər oynadığım zaman həmişə başlanğıca qayıdıram.
Oyun əyləncəli olsa da, heç nə almayın. Tərtibatçılar onu geri qaytarmayacaq və sözügedən alışı verməyəcəklər.
böyük qəhrəmanlar amma zəhmət olmasa öz qüllələr hesabını tapmaq üçün hesabdan istifadə edin
Mən sirr paketi aldım, o, hesabıma tutuldu, amma heç nə almadım!
xoşuma gəldi, çox asılılıq yaradır, amma hamınız ingilis dilini təkmilləşdirməlisiniz
Oyunun gedişatı yaxşıdır, lakin təkmilləşdirmə vaxtı gələndə oynamaq və təkmilləşdirmək üçün almaz qazanmaq üçün sizə 100 il lazımdır. Heç nə pulsuz deyil. Hətta gündəlik missiyanın çoxunda 15 daş üçün missiyaları tamamlamaq üçün daha çox qiymətli daş xərcləməlisən və 15 daş üçün bəlkə də 20 və ya daha çox qiymətli daş xərcləməlisən!? Ciddi adam 😂😂😂 Nə axmaq pul qazanmaq yoludur. Gəlin uşaqlar, daha realist olun. Bu ideyanı Money Digger Game developeri necə əldə etdiniz? Ən azı oyun vasitəsilə bizə brilyant və ya qiymətli daşlar qazanmaq şansı verə bilərsiniz.
Yalnız real pula diqqət yetirin... Bütün təkmilləşdirmələrə təkmilləşdirmək üçün real pul lazım idi.. Qüllələri təkmilləşdirmək üçün real valyutanız yoxdursa, daha yüksək səviyyədə oynaya bilməzsiniz...🤔🙁
Mən 30 dollar dəyərində qiymətli daşlar alıram, lakin o mənim hesabıma gəlmədi, zəhmət olmasa bunu düzəldin
Pulsuz bir oyun kimi ok, ancaq bir şey almağa çalışsanız, onu ala bilməyəcəksiniz, sadəcə pulunuzu götürün
Çıxanda ilk dəfə geriyə oynadım. Çox bəyəndim və indi gördüm ki, yenisini düzəltdilər. Mən onu quraşdırdım və oynamağa başladım və onlar dərslik zamanı 1.99 yeni başlayanlar paketi təklif etdilər, ona görə də düşündüm ki, "yalnız 2 bux niyə olmasın?" Ödənişli. Heç nə yoxdur. Qəbz emailimə gəldi. ÖDƏDİYİMİ HƏLƏ ALMAMAM.
Yalan danışmayacağam, onun əyləncəli və kiçik oyunu da mənim sevimli oyun yaradıcımdır, bu dhgames orada boş qəhrəmanların yaradıcısı həqiqətən əyləncəli kiçik bir oyundur
Castle Defense 2 रणनीति fvct
Vay, bir neçə layiqli aypara səviyyəli ev heyvanlarını səviyyəyə qaldırmaq üçün kifayət qədər ev heyvanı əldə etmək üçün üyüdə və üyüdə bilərsiniz, yalnız beş aypara ev heyvanının uğursuz bir sintezində bütün həftəlik zəhmətinizi itirmək üçün....
Bu divar kağızı mənim xoşuma gəlmir, amma onu da quraşdırmışam, NİYƏ~? İstifadə etmək istəsəm qəhrəmanlar ala bilər, zəhmət olmasa qəhrəmanlara pulsuz verin, o qəhrəmanları bəyənirəm, amma istifadə edə və təkmilləşdirə bilmirəm
2 dəfə yeni başlayanlar üçün başlanğıc paketi aldım, lakin mükafat verilmədi.
Castle Defense 2 Strateške igre bgd
Castle Defense 2 Strateške igre bgd
Dolu gəzmək
7-ci səviyyəni keçdikdən sonra daşlar almadan davam etmək çox çətin olur. Acgözlük üçün iki ulduz!!!
Castle Defense 2 रणनीति fvct
İkinci qəhrəmanı satın almadan əldə etməyi mümkün etsələr, oyun daha yaxşı olardı
Fruit Funny Blocks: Naljakas puuviljaplokk Mõistatusmängud dlyr