Post by coodetelbookcbe on Feb 8, 2022 0:21:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Jump Pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Jump Pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Jump Pro 2022 version ▞▞▞
Hra je zábavná. Stále běží na pozadí...
Hra se neotevře, pouze spadne Samsung S8
Dostal jsem tuto hru, když spadla a měla vážné závady na obrazovce. Čekal a aktualizace nepomohly. Nejnovější poskytuje úplnou černou obrazovku. Změním skóre, až budu moci hrát. Droid X2
MILUJU tuto hru, měl jsem ji na druhém telefonu, ale když jsem dostal tento telefon, spadne při každém otevření. Když ho otevřu a vidím černou obrazovku, říká to: „SonicJump přestal fungovat“. Pak se zavře. Prosím opravte to, nebo vám vrátím peníze.
Grafika na mém telefonu vypadá příšerně, opravdu špatně, opravte to, ať nemám pocit, že jsem utratil peníze za hru průměrné kvality.
Na Galaxy S7 se nespustí
Grafika je na Xoom hrozná, nic jako zobrazené obrázky. Zkoušeli jste získat náhradu, ale máte limit pouze 15 minut? Chromý.
Nebude, když spustíte galaxii S8!
Je to zábava na 2 a půl minuty, pak to zamrzí. Ztráta peněz
Skvělý koncept a hratelnost, ale na mém zařízení jsou problémy s ovládáním náklonu a snímkovou frekvencí. Dokud to nebude opraveno, nebude to hratelné.
Proč prostě nemohou přidat na obrazovce ovládací prvky pro boční pohyb? Nesnáším tyhle ovladače náklonu. Umístěte na obrazovku šipku doleva a doprava nebo mě jednoduše nechte dotknout se levé nebo pravé strany obrazovky, abych se mohl pohybovat tímto směrem. Tyto ovládací prvky náklonu mě prostě odradily od hraní hry na déle než pár minut.
Tato hra je skvělá, mám v ní sonické běžce a je zábavná
Crazy Taxi: Město Rush zvedne dotek, freemium, sociální ...
Mám rád všechny zvukové věci, ale grafika na mé Motorole XOOM nefunguje správně. kolem všech objektů a textu jsou nepříjemné čtverečky. Zkoušel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat, to nefungovalo, nikdy jsem neměl tento problém s žádnou jinou hrou. Odeslané snímky obrazovky do Segy. Neměli zájem, takže dostávají špatné hodnocení.
Tak tuhle hru miluji
Sonic Jump je jednoduchá arkádová hra, ve které hrajete jako Sonic the Hedgehog, když skáče z jedné platformy na druhou, aby se dostal co nejvyšší,
Zkaženo prémiovým obsahem. Po určitém bodě nemůžete zvýšit úroveň bez velkého množství broušení nebo zaplacení velké částky. Zabilo to pro mě hodnotu opakovaného přehrávání.
Celou dobu zaostává. Viz titulek.
Běžící kitkat
Nemohu otevřít hru, mohou mi prosím vrátit peníze
Není moc co říct, po tom, co to porazil, není důvod. Žádné žebříčky pro Arcade nebo tak něco
Hra hodně zamrzá a v některých úrovních se vleče, ale kromě toho je zábavná a na některých je návyková, nebýt problémů, dal bych jí 5
HLOUPÉ NECHÁPU TO
Takže kdy uvidíme a aktualizujeme nové úrovně a postavy??? Na to jsem čekal měsíce, jako bych čekal, až Sonic Dash vyjde pro Android. Sega už to musí dát dohromady!!
Úžasná aplikace a je tak cool, že vám dávám 5 hvězdiček.
Hra Sonic: Jump Fever 2 (Sonic Jump Fever 2) online.
Sonic Jump Pro არკადული qpsi
Miluji to
Líbí se mi plodnost každého člověka
Utratil jsem 5000 zazvonění za tapetu, ale nikdy se mi neuložila do telefonu. Vždy jsem byl fanouškem Sonic, ale dokud nebude tento problém vyřešen, dám pouze 3 hvězdičky.
Vynutit varování při každém spuštění hry, ale poté se zdá, že se hraje dobře. Opravte prosím.
Sonic Jump Pro არკადული mcz
Poté, co za hru zaplatíte, chtějí, abyste si zakoupili další prsteny a magnety, aby se zlepšila vaše hra. Pokud máte děti, které hru hrají na telefonu, mohou provést nákup, aniž by museli zadávat heslo. Hra je nastavení, takže budete platit více peněz, abyste zvýšili své šance.
Sonic jump je zábavná vertikální plošinovka. slušný obsah na mobilní hru za 3 dolary.
Hra Sonic Basket Adventure hrát na celou obrazovku, Sonic Basket Adventure ... Dostupná zařízení: Mobilní telefony, Android, tablety .
Sonic Jump Pro არკადული qpsi
Zvukový
Okamžitě havaruje na pixelu 2xl
Vlastnosti plyšové hračky Miles Tails Prower fox. Sonic Cartoons
Až do čtvrtého kola druhé zóny to byla hra o jídlo. Mnohokrát to zamrzlo. Odinstaloval jsem to a znovu nainstaloval, protože jsem musel, ale stále to nefunguje. Plýtvání mými penězi.
ztráta času žádné kontroly potřebuji náhradu
Retro Garage - Car Mechanic Simuliaciniai bkac
Skvěle se ovládá a má úžasný design úrovní, který musí mít fanoušci zvuku! Jediný problém, který s tím mám, je ten, že se používá pouze Facebook pro ukládání do cloudu, což je hlavní nedostatek, protože spousta lidí na Androidu používá Google+ místo Facebooku. A protože Google+ má nyní cloudové ukládání a úspěchy, není důvod, proč by je neměli používat.
Sonic Jump™ on the App Store
Jsem zmatený, stahuji tuto hru a když ji hraji, je vše rozmazané. Sonic není sonický, je to rozmazaný čtverec poskakující kolem, platformy jsou rozmazané, nemají dokonce žádnou barvu, je to jen bílá a červené hvězdy, které ukazují, které jsem nasbíral na konci, jsou rozmazané, bílé rotující čtverce! nevím co se děje? Opravte prosím tento problém. Jakmile bude problém vyřešen, jsem nadšený z hraní Sonic jump.
Nespustí se na pixelu xl
Hra mluví za vše, nezaznamenávám žádné chyby ani lagy. Díky Sega, ale nezapomeň na kosmickou zónu
Sonic The Hedgehog Classic - Stáhnout zdarma pro iOS
Koupil jsem to pro mého syna. Grafika na Tegra 2 je hrozná. V obchodě bylo uvedeno kompatibilní. Funguje to na mém Tegra 3 ASUS TF700, ale děti to nepoužívají. Opravte prosím problém Tegra 2. Aktualizace 4/7 – Toto stále nebude fungovat na Tegra 2. Aktualizace od mého prvního příspěvku 26. 2. problémy nevyřešily. Aktualizace 7/21 - Stále nedošlo k žádnému vyřešení opravy Tegra 2. Grafika vypadá stále příšerně.
Adware na pozadí nebo cokoli jiného spadne při každém spuštění telefonu.
Ztráta peněz. Stažená hra po zakoupení a když jdu otevřít aplikaci, pokud selže a zobrazí chybu. Hra se nikdy nenačte! Chci své peníze zpět!
J'ai sauté à 11m dans Sonic Jump. Peux-tu faire mieux ?b itunes.apple.com/app/sonic-jump/id567533074… VOET Emmanuel. @manuzavre.